STORAGE, PICKING & MATERIALS HANDLING

Webwinkel Vakdagen 2019

04-02-2019

De beurs

Jaarlijks is er in Utrecht de Webwinkel vakdagen beurs. Deze beurs richt zich op de voortdurende groei in de e-commerce. Op de beurs zijn nieuwe digitale technologieën te zien en zijn er verschillende lezingen over hoe de samenleving veranderd en de manier waarop er wordt geconsumeerd.

Op de beursvloer zijn ruim 270 exposanten te vinden die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema’s, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing.

De beursstand

Sinds 2014 is Pacoma Systems exposant op de Webwinkel vakdagen. Op de stand van Pacoma Systems is onze rondloop rollenbaan te zien. De rondloop rollenbaan is voorzien van alle soorten rollenbaan technieken. Ook was er dit jaar een doorrolstelling aanwezig met een geavanceerd pick to light systeem.

Bezoekers

Zoals elk jaar, trok onze stand weer veel bezoekers. De bezoekers van onze stand reageerde vooral enthousiast op de door ons getoonde nieuwe doorrolstelling met Lean Poka Yoke techniek. Zowel beginnende webshop eigenaar als grote e-commerce speler vonden onze stand. We kunnen terugblikken op een paar succesvolle Webwinkel vakdagen.

 

 

 

 

Pacoma
icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 540 691 of stuur een e-mail naar info@pacomasystems.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.