STORAGE, PICKING & MATERIALS HANDLING

ESAP Systems heeft een nieuwe naam

ESAP Systems is een sterke naam, maar dekt de lading niet meer. We zijn expert op het gebied van transportsystemen en leveren in heel Europa, vanaf 1 januari 2017 onder de nieuwe naam: Pacoma Systems.

Plaat

Storage, Picking and Materials handling

PACOMA Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en integratie van Material Handling Systemen zoals  uitsorteerunits, automatische opslagsystemen, motorisch aangedreven transportbanden voor dozen, kunststof kratten en pallets. We hebben ruime ervaring in allerlei verschillende branches, onze gekwalificeerde ingenieurs en technici geven antwoord op alle duurzame oplossingen voor complexe uitdagingen. Gedurende meer dan 25 jaar, hebben wij een sterke relatie opgebouwd met onze klanten.

We zien het als een uitdaging om iedere keer weer de diverse interne transport -en opslagvraagstukken van klanten op te lossen.
Het geeft ons de gelegenheid om ons innovatief vermogen voortdurend te verbeteren en de juiste balans tussen kwaliteit en prijs, ondersteund door de best mogelijke after sales service te optimaliseren. Deze kwaliteiten zijn de basis van ons succes in het verleden geweest en ze zullen ook de basis zijn voor onze toekomst.

Nieuws

Vacature

Pacoma Systems  ontwerpt en levert material handling en opslagsystemen. Ter ondersteuning van ons team in Waalwijk zijn wij op zoek […]

Naamsverandering

SIAT Benelux en ESAP Systems verder onder nieuwe naam Onze bedrijven zijn uit hun jasje gegroeid en toe aan een […]

Pacoma
icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 540 691 of stuur een e-mail naar info@pacomasystems.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.