STORAGE, PICKING & MATERIALS HANDLING

Pacoma Europe

PACOMA Europe is importeur van diverse eindverpakkingsmachines en “prefered distributor“ van het Italiaanse merk SIAT.

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in eindverpakkingsmachines van verschillende merken. Denk hierbij aan dozensluitmachines, seal machines en palletwikkelaars. Dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring in de branche en een eigen technische dienst zijn wij in staat machines op klantspecificatie aan te passen.

Wij leveren tevens alle verpakkingsmaterialen zoals omsnoeringsband, stretchfolie en tapes die verwerkt kunnen worden op deze eindverpakkingsmachines.

Door nauwe samenwerking met PACOMA Systems, gespecialiseerd in interne transportsystemen, rollenbanen en verticale opslagsystemen en door lange termijn partnership met onze leveranciers zijn wij in staat een constante en goede kwaliteit te waarborgen.

Het succes van beide bedrijven kenmerkt zich door het steeds verbeteren van bekwaamheid en de optimale combinatie van vakkennis van machines en producten.

Ons doel
We zien het als een uitdaging om iedere keer weer de diverse verpakkingsvraagstukken van klanten op te lossen.
Het geeft ons de gelegenheid om ons innovatief vermogen voortdurend te verbeteren en de juiste balans tussen kwaliteit en prijs, ondersteund door de best mogelijke after sales service te optimaliseren.
Deze kwaliteiten zijn de basis van ons succes in het verleden geweest en ze zullen ook de basis zijn voor onze toekomst.

Dit kunnen wij enkel realiseren dankzij onze lange termijn partnerships met de door ons geselecteerde leveranciers en hen te ondersteunen bij het optimaliseren van hun systemen.

Samen met PACOMA Systems zijn wij in staat een totaaloplossing te beiden voor intern transport -en de daarop aansluitende eindverpakkingsvraagstukken.

 

Pacoma
icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 540 691 of stuur een e-mail naar info@pacomasystems.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.